Metódy odmeňovania lekárov a produktivita práce v zdravotníckych zariadeniach - Meričková, Beáta
Stručný prehľad spôsobov odmeňovania resp. ohodnocovania práce lekárov v zdravotníctve v jednotlivých krajinách. Výskum obsahu vybraných metód ohodnocovania lekárov na produktivitu práce v zdravotníctve.