Zaveste si svoje správanie do obývačky - Hinková-Dibarborová, Andrea
Riadiť firmu znamená obsluhovať zákazníkov. Vedenie firmy a ľudí v nej sa samozrejme líši aj od krajiny ku krajine. Vnímanie firiem a zamestnancov. Obchodné firmy fungujú na úplne inom princípe ako priemyselné firmy. Potenciál produkcie. Situačná iniciatíva. Ako vzniká spoločenstvo. Ako by mal fungovať skutočný manažér marketingu.