Kontexty migrácie pracovnej sily - Česká republika a Slovensko - Šustr, Jiří
Migrácia pracovnej sily ako sociologický jav. Geografické odlišnosti v ponuke a dopyte po pracovnej sile. Sociálno-ekonomický prepad domácností a dlhodobá nezamestnanosť. Práca v Českej republike a pracovné agentúry. Nové poznatky o migrovaní pracovnej sily. Stratégia rozvoja regiónov.