Hodnotenie zamestnancov v podniku - Martončíková, Petra
Charakteristika hodnotenia zamestnancov. Hodnotenie zamestnancov - formálne, neformálne. Výhody pravidelného formálneho hodnotenia. Kritériá hodnotenia pracovného výkonu. Postup pri hodnotení zamestnancov. Metódy hodnotenia zamestnancov. Dôležité aspekty pri hodnotení zamestnancov. Prerokovanie výsledkov hodnotenia so zamestnancami.