Česko a Slovensko v medzinárodnom obchode - Baláž, Peter
Rozhovor s prof. Ing. Petrom Balážom, PhD., vedúcim katedry medzinárodného obchodu na EU v Bratislave, o výnimočnom vedeckom podujatí organizovanom prostredníctvom telemostu s Fakultou medzinárodných vzťahov VŠE.