Zmeny v príspevkoch na podporu zamestnanosti - Cingelová, Zuzana
Príspevok na podporu regionálnej a miestnej zamestnanosti. Príspevok poskytnutý zamestnávateľovi. Podmienky poskytnutia príspevku. Poskytovateľom je úrad práce, sociálnych vecí a rodiny. Údaje o dlhodobo nezamestnaných občanoch. Organizovanie menších obecných služieb. Dohoda o podmienkach vykonávania menších obecných služieb.