Vyhodnotenie úloh a činnosti technickej normalizácie za rok 2009 - Tušová, Božena
Hodnotenie výsledkov Slovenského ústavu technickej normalizácie za rok 2009. Prehľad zavedených európskych noriem (CEN, CENELEC, ETSI) do 31.12.2009. Celkový počet vydaných noriem. Počet platných STN k 31.12.2009. Rozdelenie platných STN podľa odbornej oblasti k 31.12.2009. Spracovanie návrhu projektu na zavedenie európskej značky kvality Keymark.