Kvalita verejnej správy - model CAF - Hrašková, Dagmar
Zavedenie modelu CAF (The common assessment framework). Cieľová skupina modelu CAF. Zámer a štruktúra modelu CAF. Model CAF bol navrhnutý na používanie vo všetkých častiach verejného sektora. Výhody modelu CAF. Systém bodového hodnotenia.