Oficiálne zdroje informácií o rodovej nerovnosti na Slovensku - Sipková, Ľubica, 1962-
Vymedzenie prístupu k rodovým hodnoteniam a základné pojmy. Oficiálne medzinárodné hodnotenie úrovne rodovej nerovnosti na Slovensku. Štátna úroveň monitorovania rodovej nerovnosti na Slovensku.