Bilančná štatistika peňažných finančných inštitúcií - Bernáthová, Andrea
Sektor peňažných finančných inštitúcií. Obsah bilančnej štatistiky. Prezentácia bilančnej štatistiky. Bilančná štatistika zbiera údaje týkajúce sa finančných a nefinančných aktív a pasív peňažných finančných inštitúcií. Údaje sa zbierajú za mesačné stavy a netransakčné zmeny v objemoch aktív/pasív ku koncu príslušných mesiacov.