Účtovná závierka ako zdroj informácií na predikciu vývoja mikroekonomických subjektov - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Informácia o cieľoch a záveroch dizertačnej práce, obhajoba, ktorej sa konala dňa 22. septembra 2009.