Medzinárodné účtovné štandardy a medzinárodné štandardy finančného vykazovania - IAS/IFRS ako komplexná nadnárodná úprava konsolidácie účtovnej závierky - Parajka, Branislav, 1981-
Informácia o cieľoch a zámeroch dizertačnej práce, obhajoba ktorej sa konala 22. septembra 2009