Odborný slovník hospodárska politika Európskej únie - stručný výklad - Vidová, Jarmila, 1967-
Výklad základných pojmov hospodárskej politiky Európskej únie. Právny poriadok Európskych spoločenstiev (ES), komunitárne a únijné právo, článok 2 zmluvy o Európskej únii (EÚ).