Ako zvládnuť večný boj s časom - Milecová, Miroslava
Ako využiť pracovný čas čo najefektívnejšie. Reálne zanalyzovanie situácie. Pracovná filozofia kde vládne poriadok a logika. Pravidlá čistého stola ( v ang. "clean desk policy"). Nástroje na zlepšenie vlastného riadenia času. Správne delegovanie úloh. Stanovenie priorít a plánovanie. Definovanie cieľov.