Triviálne heslá radšej nepoužívajte - Mišún, Juraj, 1978-
Používanie počítačov a otázka bezpečnosti dát. Ako ochrániť informácie v počítači pred zneužitím. Vytvorenie a overenie bezpečného hesla. Nástroje hackerov pri testovaní znakov a hesiel. Útoky s názvom "Brute Force". Najpoužívanejšie heslá internetu vo svete a na Slovensku.