Prieskum trhu nealkoholických nápojov. Vývoj trhu v období krízy - Lukačovičová, Zuzana
Analýza a návrh odporúčaní, ktoré vyplývajú z výsledkov rozsiahleho prieskumu konaného v období od novembra 2008 do marca 2009, a to na vysoko presýtenom trhu nealkoholických nápojov.