Investičné správanie Slovákov a jeho modelovanie pomocou štrukturálnych rovníc - Baláž, Vladimír
Modelovanie vybraných psychologických determinantov investičného správania na Slovensku. Analýza významu postojov voči riziku a vybrané emocionálne a demografické determinanty investičného správania.