O čom hovoria princípy správy a riadenia spoločnosti - Peter, Martin
Prvé tri princípy správy a riadenia spoločností. Práva akcionárov a funkcie vlastníctva. Spravodlivé zaobchádzanie s akcionármi. Úlohy záujmových skupín v správe a riadení spoločností. Dobré meno spoločnosti a podnikanie v čase krízy.