Zdaňovanie licenčných poplatkov s ohľadom na aplikáciu medzinárodných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia a príslušného primárneho a sekundárneho práva Európskeho spoločenstva - Slivková, Dana
Zdaňovanie licenčných poplatkov podľa Modelovej zmluvy OECD, podľa zákona o dani z príjmov. Zdaňovanie licenčných poplatkov vyplácaných medzi združenými spoločnosťami rôznych členských štátov EÚ. Zdaňovanie licenčných poplatkov vyplácaných spoločnosti, ktorá je rezidentom Švajčiarskej konfederácie, ktorá je rezidentom ostrova Man. Príklady.