K dialektike osvietenstva - Dunaj, Ľubomír
Zamyslenie sa nad tézou z Dialektiky osvietenstva v rôznych historických obdobiach. Kritické sociálne teórie a sociálnofilozofické skúmanie. Spoločenské sféry ľudskej civilizácie v rovine sociálno-historickej skutočnosti. Rovnováha hodnôt.