Viacrozmerná analýza zamestnanosti, vzdelanosti a príjmov v high-tech odvetviach krajín EÚ - Bajdich, Andrej
Analýza zamestnanosti, vzdelanosti a príjmov v high-tech technologických sektoroch krajín EÚ, so zameraním na rozdiely medzi pohlaviami, pomocou základných štatistických charakteristík a s aplikáciou vhodných viacrozmerných štatistických metód - metódy hlavných komponentov a zhlukovej analýzy. Porovnanie výsledkov jednotlivých krajín EÚ v daných sektoroch.