Počítačem generovaný svět rozšířené reality - Žáčková, Eva
Klasifikácia základnej a virtuálnej reality. Odlišnosť medzi rozšírenou realitou a rozšírenou virtualitou. Praktický život a etické otázky vzťahu človeka k počítačovej grafike.