Tři pilíře modernizace prodeje - Hladík, Martin
Modernizácia distribučných kanálov bánk. Zmeny obchodného modelu. Sledovanie udalostí v distribučných kanáloch. Služby jednotlivých distribučných kanálov. Multikanálový prevádzkový model banky.