Vývoj ekonomiky SR v roku 2009 - stručná analýza - Sivák, Rudolf, 1955-
Globálna finančná kríza a ekonomická recesia, zavedenie spoločnej meny euro - dopady na Slovensko. Vývoj hlavných makroekonomických ukazovateľov v roku 2009.