Výkon slovenského poľnohospodárstva v rokoch 1999 až 2007 - Varoščák, Ján
Článok prezentuje praktické využitie Ekonomického poľnohospodárskeho účtu na hodnotenie výkonu slovenského poľnohospodárstva v rokoch 1999-2007, podľa ukazovateľov čistého zisku z podnikania v poľnohospodárstve, dôchodku výrobných faktorov poľnohospodárstva a tvorby fixného kapitálu poľnohospodárstva. Vplyv opatrení SPP a ich špecifiká v rámci slovenského poľnohospodárstva.