E-learningová stratégia školy - Bušíková, Alena, 1982-
Tvorba stratégie a predpoklady úspechu online vzdelávania. Vytvorenie účelného vzdelávacieho systému. Vyučovanie pomocou e-learningu a podpora ďalších oddelení. Pozitívna atmosféra pri online diskusii a otvorené vyjadrovanie názorov a chýbajúcich vedomostí. Ďalšie vyučovacie metódy online vzdelávania.