Trh potravín a príjmová elasticita dopytu - Kubicová, Ľubica
Vývoj úrovne reálnych príjmov a spotrebiteľských výdavkov domácností s osobitným zreteľov na výdavky za potraviny. Príjmová elasticita dopytu po potravinách.