Numerické metódy v elektromagnetizme - Červeňová, Jozefa
Špecifiká štúdia teórie elektromagnetizmu. Princíp funkcie elektronických prístrojov, zariadení a prenosových systémov. Elektromagnetické pole a jeho šírenie v prostredí. Analytické metódy riešenia elektromagnetického poľa.