E-learningová výuka cizích jazyků v distanční formě studia ruština a angličtina v podnikatelské sféře - Mrověcová, Ljuba
Obsah a štruktúra e-learningových študijných programov pre výučbu ruštiny a angličtiny v podnikaní, v dištančnej forme štúdia na OPF SU v Karvinej, v Českej republike. Charakter výučby cudzích jazykov e-learningovou formou. Moduly a obsah tém jednotlivých kapitol.