Slovenské elektrárne pripravujú cestu biomase
Biomasa sa stáva najdiskutovanejším obnoviteľným zdrojom energie na svete. Prečo biomasa - prednosti využitia biomasy ako obnoviteľného zdroja energie (OZE). Technický potenciál biomasy. Slovenské elektrárne a využitie biomasy.