Blended learning ako prostriedok k nadobudnutiu znalostí a kľúčových kompetencií vo výučbe anglického jazyka - Porubanová, Monika
Osvojenie si znalostí z cudzieho jazyka, ktoré možno nadobudnúť prostredníctvom blended learningu. Komunikačná, informačná a sociálna kompetencia. Spracovanie danej odbornej tematiky v cudzom jazyku a stanovenie si cieľov pre ďalšie vzdelávanie. Asynchrónny spôsob vyučovania.