Mladým talentům nabízíme spektrum kariérních šancí - Kazdová, Alena
Významné nadnárodné spoločnosti už tradične lovia najlepšie talenty na univerzitách. Vkladajú na spoluprácu so študentami už počas vysokoškolských štúdií, obvykle oslovia najlepších študentov, ktorým potom ponúknu i nadštandardnú prípravu na medzinárodnú kariéru. Skúsenosti spoločnosti GE Energy.