Umíte hodnotit opravdu efektivně ? - Šimánková, Markéta
Význam a efekt hodnotiacej metódy Hodnotenie 360 stupňov, ktorá zaručuje vysokú mieru objektivity, eliminuje hodnotenie podľa obľúbenosti a poskytuje ucelenú spätnú väzbu.