Outsourcing mzdové a personální administrativy : Kdy ho zavádět ? - Vávrová, Alena
Proces outsourcingu. Procesy v rámci spracovania miezd, personálna administratíva. Outsourcing interných procesov pre firmu neznamená prestať sa o tieto činnosti starať. Výhody a riziká outsourcingu miezd.