Zavedenie jednotnej meny euro a cash pooling - Šlajferčíková, Adriána
Charakteristika cash poolingu, jeho výhody a nevýhody. Euro cash pool. Druhy cash poolingu. Vplyv zavedenia jednotnej meny euro na vybrané aspekty vzťahujúce sa na uplatňovanie nástroja cash pooling.