Controversies in teaching English for specific business purposes - Némethová, Ildikó, 1974-
ESBP - English for specific business purposes. Pokus o prieskum niektorých kontroverzných oblastí vo výučbe ESBP. Charakteristika a ciele ESBP. Vyučovanie jazyka v textovej súvislosti. Učebnice pre kurzy.