Sila internetu je v slobode - Žitňanský, Eduard
Príbeh anglického informatika Timothyho Bernersa-Leeho, vynálezcu World wide webu. 6. august 1991 - deň uvedenia do funkcie prvej webovej stránky. Využívanie internetu v súčasnosti.