Pokus o definovanie pojmov "verbo-nominálne spojenie" a "funkčné sloveso" - Seresová, Katarína, 1967-
Autorka sa vo svojej stati zaoberá problematikou verbo-nominálnych spojení a funkčných slovies, ktoré možno jednoznačne zaradiť k jazykovým javom s častým výskytom. Autorka predstavuje názory niektorých nemeckých lingvistov na túto problematiku a následne sa pokúša podať vlastnú definíciu pojmov.