Úloha vysokoškolského učiteľa v podmienkach e-learningu a blended learningu - Zelem, Ján
Výhody a nevýhody "klasického" e-learningu s väzbou na blended learning. Nároky kladené na vyučujúceho v podmienkach nasadzovania prostriedkov IKT. Motivačné faktory vysokoškolského učiteľa v podmienkach e-lerningu a blended learningu. Metóda Kirkpatrickovho a Philipsovho modelu.