Využitie IP videokonferencie vo vzdelávacom procese a návrh videokonferenčného systému pre Katedru telekomunikácií na STU - Zolnay, Arnold
E-vzdelávanie pomocou videokonferenčného systému. VRVS (Virtual Room Videokonferencing System), videokonferenčný systém odohrávajúci sa vo virtuálnych miestnostiach. Produkt EVO a realizácia európskeho projektu Physics - Masterclasses. Návrh IP videokonferenčného systému pre KTL.