Stephen R. Covey: věrozvest efektivity - Kapoun, Jan
Americký profesor, medzinárodne uznávaný konzultant v oblasti organizácie práce a osobného rozvoja - Stephen R. Covey. Kniha "7 návykov skutočne efektívnych ľudí" označená za najvplyvnejšiu business knihu 20. storočia. Čo je efektivita. Efektivita založená na princípoch. Leadership založený na dôveryhodnosti. Sedem návykov pre efektivitu jednotlivca. Plánovanie času.