Možnosti zvyšovania účasti malých a stredných podnikov na regionálnom rozvoji Slovenskej republiky - Majtán, Miroslav
Vymedzenie nového priestoru a formy rozvoja malého a stredného podnikania s využitím poznatkov projektového manažmentu v rámci regionálneho rozvoja SR. Špecifické formy účasti malých a stredných podnikoch na projektoch. Pojem klaster. Prínosy klástrov. Projekty public private partnership.