Hospodárska a finančná kríza pretrváva u nás aj vo svete - Krajňáková, Emília
Príčiny vzniku finančnej krízy. Situácia v krajinách strednej a východnej Európy. Ruso a kríza. Pohľad na najviac ohrozené krajiny krízou. Situácia na svetových finančných trhoch. Hospodárska kríza a Slovensko.