Čerpanie z európskych fondov sa zlepšuje - Adamčíková, Zdenka
Financovanie veľkých dopravných projektov z fondov Európskej únie. Program transeurópskej dopravnej siete TEN-T. Ekologizácia dopravy v strednej a východnej Európe. Ekologická doprava v Estónsku. Rozdielne čerpanie z fondov EÚ. Česko, Poľsko a Maďarsko - najúspešnejší v čerpaní finančných prostriedkov. Rumunsko a Bulharsko - najslabšie v čerpani dotácií z fondov EÚ.