Na špičke ľadovca
Inovácie a technický pokrok prinášajú nové trhové príležitosti. Prístup k on-line zábavám a hazardným hrám v Európe, USA a v Číne. Zvýšenie daňových príjmov a regulácia zdaňovania hazardných hier. Obavy spoločnosti zo vzniku závislosti na hazardných hrách. Legislatíva a legalizácia.