Bezpapierová kancelária prináša úspory - Táborský, Tomáš
Postupné odbúravanie papierových dokumentov. Integrovaný systém DMS (Document Management System), v ERP previazaný s podnikovými procesmi. Elektronická fakturácia vo formáte ISDOC. Prílohy vo formáte PDF alebo JPG. Kvalitný informačný systém a ekonomické výhody elektronizácie dokumentov. Úspora nákladov na administratívu a poštovné.