Otázka imigrácie vo Veľkej Británii - Billý, Ľubomír
Autor v príspevku analyzuje problematiku imigrácie vo Veľkej Británii. Prináša krátky pohľad do histórie imigrácie do Veľkej Británie. Starý a nový bodový systém regulujúci migráciu z nečlenských krajín Európskej únie. Téma imigrácie je dôležitou témou nadchádzajúcich volieb vo Veľkej Británii, preto autor sleduje postoje konzervatívcov a labouristov k tejto problematike.