Budúcnosť manažmentu-nové metódy a trendy riadenia - Dicová, Jana
Orientácia metód a techník súčasného manažmentu. Moderné prístupy v manažmente. Pojem reeingeering. Ciele outsourcingu. Projektový manažment ako nový prístup k riadeniu projektov. Orientácia na Euromanažment.