The basic requirements to functional structure of information-technological system - Knyazeva, Marina D.
Organizovaný kontrolný systém ako dvojstupňová štruktúra, ktorá zahŕňa oboje kontroly vzdelávania podľa rozvrhu (stupeň operatívnej kontroly) a kontroly vzdelávania používaním stupňa taktickej kontroly. Plnenie vzdelávania zavedené vo zvolenej kategórii predmetného plánu. Vzdelávací modul v tréningových cvičeniach a v obehu školenia.