Reporting účtovných informácií - ako prostriedok kontinuálneho zlepšovania a zefektívňovania riadiacich procesov vo verejnej správe - Mihaliková, Eva
Reporting účtovných informácií vo verejnej správe. Spôsoby zobrazovania účtovných informácií. Prepojenosť finančného účtovníctva a výkazníctva. Prezentácia účtovných informácií z hľadiska spôsobu, času a typu. Informačné technológie ako prostriedok zefektívňovania práce s účtovnými dátami.